De 5-seconden trick voor waterflessen met logo

Hierbij kun jouw de waterfles gemakkelijk overal naartoe meebrengen. Die is geschikt voor de originele en wegens de Dopper betreffende staal. Super waardevolle producten vanwege voor jouw eigen waterfles! 

Waterflesjes drukken betreffende uw eigen logo. Opdruk en tekst op het etiket is geheel tot uw persoonlijk smaak in te vullen. Deze flesjes zijn afgevu..

De waterflesjesspecialist kan zijn een expert op dit gebied betreffende de plastic glazen waterflessen. Zo zijn een witte lenzen waterflessen niet alleen in verschillende tinten leverbaar, doch ook in verschillende maten.

Nauwelijks gevectoriseerd logo? Geen nood, Maxilia regelt het wegens je! Dit logo mag in elk willekeurig bestandsformaat worden aangeleverd. De ontwerpstudio tekent het dan bekwaam over. En het kost niks! Mede een extra bezigheden gaat de leverdatum betreffende een bestelling een dag later bestaan.

Bekijk de volledige presentatie met Dopper. U kunt een presentatie voor niets downloaden en benutten binnen uw communiatie.  " Be the Messenger "

Het is ook niet zo maar ons waterfles, het klinkt mogelijkerwijs als dit zoveelste verkoop praatje, doch achter die fles gaat wel zeker een juist geschiedenis schuil.

De duurzame drinkfles kan zijn verder geschikt vanwege promotionele doeleinden, waaronder beurzen en evenementen. Zet Doppers betreffende logo op ons rij en zet jouw onderneming in de schijnwerpers. Leuk weetje: dankzij die flessen beschikken over al meer dan 12.000 lieden toegang tot betrouwbaar drinkwater. Meer weten aan Dopper relatiegeschenk drukken? Het kan via te telefoneren tot 0318-743600. Zet jouw je vragen liever op de email? Het mag natuurlijk tevens: gerard@maxilia.nl.

Blijf op de hoogte met de laatste aanbiedingen en weetjes! Schrijf je in vanwege de nieuwsbrief Deel en win €100 shoptegoed! - Bezoek actie

Deze brille glazen cap dop aangaande Dopper kun jouw gebruiken op ook de kunststof wanneer de roestvrijstalen Dopper. Maak over je Dopper ons sportfles, ideaal wegens tijdens dit sporten.

Behulpzame feiten aan de druktechnieken die wij gebruiken.De techniek welke we vanwege uw product gebruiken kan zijn afhankelijk over een ondergrond, een opbouw betreffende uw logo en uw wensen. Alle druktechnieken zijn gegarandeerd bekwaam juist en betrouwbaar!

Een waterflesjes zijn voorzien betreffende ons karabijnhaak. Deze opvouwbare waterflesjes melden u dan ook de gelegenheid teneinde uw kraanwater overal mee naar toe te nemen. Na toepassing zijn ze makkelijk op te rollen en mee te nemen.

Ingeval u dan ook een middel wilt laten maken ofwel personaliseren bij ons perserij dan hebt u dan ook dikwijls te vervaardigen met omvangrijke minimale afnames en dus grote investeringen. Right Time private label is in het gat gesprongen.

Op de hoogte blijven? Schrijf u in vanwege een nieuwsbrief en krijg € 10 korting op uw volgende aanschaf.

Email de logo in eps, pdf ofwel ai bestand, en krijg ons voor niets digitaal ontwerp. We mogen vrijblijvend raden aan op get more info welke manier de logo dit mooist op een bidon komt. In één uur bezit u dan ook weet een gratis digitaal ontwerp en ziet u op welke manier uw logo op de gekozen middel eruit komt te zien.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “De 5-seconden trick voor waterflessen met logo”

Leave a Reply

Gravatar